Despre noi

ELITTUDE

Unul din cele mai faimoase citate ce apartine creatoarei de moda Coco Channel suna asa: “Unii oameni cred ca luxul este opusul saraciei. Nu este. Este opusul vulgaritatii.” Gentile de piele au fost create ca o contrareactie la stilul crud si neatragator al gentilor din materiale superficiale si prea putin rezistente la uzura, pe care le fabrica pe banda rulanta brandurile de fast fashion.

Brandul Alluxuri, creatie romaneasca, dar cu bunuri fabricate in Italia, ofera iubitoarelor de frumos mai mult decat o evadare din universul restrictiv imaginat de designerii pentru care moda merge pe repede inainte, iar calitatea este un aspect ce poate fi lasata deoparte. El ofera “lux” in cel mai pur sens al cuvantului, invocand o aura puternica.

Prin design-ul lor magnific, gentile Alluxuri, niste accesorii statement cu o personalitate ravasitoare, completeaza tinutele si bineinteles, intreaga garderoba a oricarei femei care nu se multumeste cu putin cand vine vorba de moda.

Gentile Alluxuri sunt perfecte pentru ocaziile formale, dar si plimbarile zilnice in oras, brandul fiind unul care isi propune prin produsele sale unice sa schimbe radical perceptia despre stil si trenduri.

Designerii Alluxuri stiu cat este de important pentru o femeie sa poarte geanta potrivita si din acest motiv si-au dedicat ani din cariera lor in numele crearii unor accesorii din piele naturala, care sa incante chiar si pe cea mai pretentioasa fashionista.

Produsele Alluxuri, incepand cu pielea lor naturala si continuand cu accesoriile care le desavarsessc, sunt fabricate din materiale premium si lucrate cu o deosebita atentie pentru detalii. De aceea, cand cumperi o geanta Alluxuri, nu cumperi o simpla unealta care sa-ti simplifice viata de zi cu zi, ci cumperi lux, valoare, eleganta, rafinament si un strop in plus de personalitate.

14

BRANDURI IN PORTOFOLIU

+50,000

GENTI VANDUTE IN EUROPA

4.98/5

RATING CLIENTI MULTUMITI

COLECTIA NOUA ALLUXURI

Vezi produsele

Putem revolutiona lumea modei doar prin crearea unui lucru cu totul si cu totul nou, acesta fiind de fapt si farmecul artelor frumoase. Pentru noi, gentile nu sunt doar o bucata de material folosita pentru transportul esentialelor. Ele sunt de fapt bunuri de un deosebit prestigiu care aduc un plus de valoare atat in vietile noastre profesionale, cat si in cele private.

In aventurile noastre de zi cu zi prin jungla urbana, descoperim arta in cele mai neasteptate locuri si ne folosim de inspiratia pe care aceasta ne-o ofera pentru a crea la randul nostru si mai multe opere de arta sub forma acestor genti de inalta calitate.

– ALLUXURI –