fbpx

Eșarfă din cașmir Flaming Grey

189,00 lei234,00 lei

Eșarfă din cașmir Flaming Grey

Flaming Grey este o eșarfă din 100% cașmir, completează versatil o varietate de ținute, cu ajutorul celor două nuanțe: gri și roșu. Este o eșarfă extrem de moale la atingere, datorită compoziției, și o variantă ideală pentru un cadou cu ATITUDINE făcut unei persoane dragi din viața ta.


Eșarfele se livrează în 1-2 zile lucrătoare. Eșarfele personalizate nu se returnează iar plata se face în momentul plasării comenzii.

Eșarfa se poate personaliza cu inițialele persoanei sau numele complet. Se adaugă un cost de 10 lei pentru personalizare. 

Pentru textul care doriți să apară personalizat vă rugăm să completați în căsuța „Notes” la finalul comenzii.

icon Dacă dorești să faci cadou o eșarfă personalizată cuiva drag, putem să o împachetăm frumos pentru tine și să o livrăm oriunde în țară. icon Livrare gratuită la orice comandă peste 500 ron. icon Plata securizată cu cardul

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

SKU ECFG Categories ,

Descriere

Detalii Produs

Eșarfele noastre sunt realizate în România. Mulțumim că susțineți producătorii români.

Livrare gratuită la orice comandă peste 500 ron. Pentru comenzile sub 500 ron se achită un preț suplimentar de 20 lei aferent transportului.

Compoziție / Întreținere

Compoziție: 100% Cașmir

Culoare: roșu/gri

Lungime: 204 cm / Lățime: 68 cm

Întreținere: Recomandăm doar curățarea chimică.

Informații suplimentare

Culoare

gri, roșu

Cum vrei eșarfa?

Personalizată, Personalizată și împachetată cadou, Fără personalizare dar împachetată cadou, Fără personalizare și trimite standard

Call Now Button