fbpx

Eșarfă bărbați din cașmir și mătase neagră

189,00 lei234,00 lei

Eșarfă bărbați din cașmir și mătase

Eșarfa din cașmir și mătase completează de minune ținuta de exterior. Este o eșarfă foarte moale la atingere datorită cașmirului și mătăsii din compoziție. O variantă ideală pentru a face un cadou cu ATITUDINE unei persoane dragi din viața ta.


Eșarfele se livrează în 1-2 zile lucrătoare. Eșarfele personalizate nu se returnează iar plata se face în momentul plasării comenzii.

Eșarfa se poate personaliza cu inițialele persoanei sau numele complet. Se adaugă un cost de 10 lei pentru personalizare. 

Pentru textul care doriți să apară personalizat vă rugăm să completați în căsuța „Notes” la finalul comenzii.

icon Dacă dorești să faci cadou o eșarfă personalizată cuiva drag, putem să o împachetăm frumos pentru tine și să o livrăm oriunde în țară. icon Livrare gratuită la orice comandă peste 500 ron. icon Plata securizată cu cardul
SKU EC04 Category

Descriere

Detalii Produs

Eșarfele noastre sunt realizate în România. Mulțumim că susțineți producătorii români.

Livrare gratuită la orice comandă peste 500 ron, oriunde pe teritoriul României. Pentru comenzile sub 500 ron se achită un preț suplimentar de 20 lei aferent transportului.

Compoziție / Întreținere

Compoziție: Cașmir 85% + mătase 15%

Culoare: negru

Lungime: 183 cm / Lățime: 31,5 cm

Întreținere: Recomandăm doar curățarea chimică.

Informații suplimentare

Culoare

Negru, vișiniu

Cum vrei eșarfa?

Personalizată, Personalizată și împachetată cadou, Fără personalizare dar împachetată cadou, Fără personalizare și trimite standard

Call Now Button