Ce înseamnă un costum realizat la comandă?

Dacă ar fi să răspund cu un singur cuvânt la întrebarea de mai sus, aș spune UNICITATE!

Un costum bespoke realizat la comandă trebuie să reflecte, în primul rând, calitatea produsului, atenția la fiecare detaliu, personalitatea și stilul fiecărei persoane în parte.

Costumul bespoke se realizează de la zero, în funcție de preferințele clientului. Un astfel de costum reprezintă topul creării unui articol de îmbrăcăminte. Un produs premium din categoria de lux.

Este în același timp, un produs complex care necesită timp și pricepere, timpul de realizare fiind între 3 până la 4 săptămâni. Presupune 2-3 probe pe care trebuie să le facă clientul, în așa fel încât acesta să se așeze perfect pe forma corpului.

Realizarea unui costum presupune minuțiozitate în asamblarea acestuia, motiv pentru care se pot realiza ajustări pe tot parcursul vieții produsului. Toate produsele noastre au parte de retuș gratuit, deoarece ne dorim să se păstreze standardul de calitate a acestora.

Un costum realizat la comandă nu este pentru un sezon, este o investiție inteligentă pe termen lung. Materialele folosite fiind de cea mai bună calitate. Veți regăsi stofe din lână sau combinații de lână și cașmir, lână și mătase. În sistemul bespoke nu este despre modă, ci despre stilul propriu.

În momentul când decideți să achiziționați un costum bespoke, unul dintre cele mai reprezentative momente îl constituie prima vizită. În această etapă, este foarte importantă consilierea vestimentară, care vă poate ajuta să luați decizia corectă în alegerea modelului potrivit formei corpului.

Ulterior, se alege țesătura dintr-o gamă largă de texturi și culori, modelul, culoarea căptușelei, ața folosită la coaserea nasturilor, nasturii, reverul și toate detaliile, până la cel mai mic amănunt, inclusiv numele care va fi trecut în interiorul sacoului.  Prima vizită este cea mai captivantă și creativă parte, prin intermediul căreia construim împreună un produs unic, oferind facilitatea clientului să-și pună propria amprentă.

Pentru a obține un rezultat spectaculos, un costum bespoke are două componente, unicitate prin design și perfecțiune prin croială. Cel mai important pas pentru a îndeplini aceste două criterii este luarea măsurătorilor. Totul este atent verificat, lățimea umerilor, talia, lungimea mânecii, bust, șold, spete, omoplat, biceps, lungime spate în cazul sacoului. Talie, șold, furcă față, lungime interioară, lungime exterioară, circumferință pulpă, circumferință tiv, pentru pantalon.

Prima probă se realizează la cea de-a doua vizită. Costumul nu va fi încheiat în totalitate, nu va avea nici nasturi. Vom verifica lungimile corecte și ce retușuri sunt necesare. După care se va finaliza.

La cea de-a doua probă, produsul este finalizat. Și în această etapă se mai pot face ajustări de nuanță în cazul în care este nevoie.

Trebuie menționat faptul că un costum bespoke reprezintă o investiție, acesta având întodeauna un preț superior oricărui alt produs realizat în serie. Cu toate acestea, raportul calitate-preț trebuie să fie unul corect. Prețul se stabilește în funcție de țesătura aleasă și dimensiunile clientului.

Ne bucurăm enorm că în gama noastră de produse regăsiți atât costume pentru bărbați, cât și pentru femei, acoperind zona business, smart casual și ceremonie.

Ne dorim să promovăm unicitatea și stilul propriu, vrem să încurajăm investițiile inteligente prin achiziționarea de materiale naturale de calitate și produse corect realizate.

Oamenii de succes poartă costume cu ATITUDINE. Tu ce alegi să porți?

Cu drag,

Ramona – cea care îmbracă oamenii de succes

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *