Costume la comandă

Costumul pe comandă înseamnă UNICITATE, acesta trebuie să reflecte, în primul rând, calitatea produsului, atenția la fiecare detaliu, personalitatea și stilul fiecărei persoane în parte. Costumul pe comandă se realizează de la zero, în funcție de preferințele clientului. Un astfel de produs reprezintă topul creării unui articol de îmbrăcăminte. Un produs premium din categoria de lux.

De ce un costum la comanda?

Un costum pe comandă este mai mult decât o piesă vestimentară, este o experiență. Indiferent că ne referim la un costum business, un costum de ceremonie sau un costum smart casual, trebuie privit ca o investiție pe termen lung.

Costumele pe comandă implică un anumit standard de calitate în ceea ce privește materialele folosite cât și a procesului tehnologic de confecționare.

Mai mult de atât, fiind un produs realizat pentru fiecare client în parte, permite controlul total în ceea ce privește personalizarea acestuia, de la alegerea țesăturii preferate, al tipului de rever și al buzunarelor, până la accesorizare și chiar brodarea numelui în interiorul costumului. 

Indiferent de structura corporală, un costum pe comandă îți permite să arăți impecabil și unic în același timp.

Un costum cu ATITUDINE pe dimensiunile și structura ta

Ca fiecare experiență, aceasta constă în mai multe etape. Care sunt pașii pe care îi parcurgem în așa fel încât să te bucuri de un costum cu ATITUDINE pe dimensiunile și structura ta?

Pasul 1

Realizăm o consiliere amănunțită, motiv pentru care lucrăm doar pe bază de programare, în felul acesta, reușim să oferim toată atenția cuvenită fiecărei persoane în parte.

Clienții noștri primesc sfaturi cu privire la gama cromatică potrivită, potențialele modele care îi avantajează în funcție de structura corporală și recomandări în funcție de tipul de eveniment la care vor purta costumul.

Costume Comanda 01
Costume Comanda 02

Pasul 2

Alegerea țesăturii

Când optezi pentru un costum pe comandă, afli că e nevoie de minim 3 vizite la showroom-ul nostru. La prima vizită, după ce se realizează consilierea personalizată, se va alege țesătura. În portofoliul nostru se regăsesc peste 6000 de țesături de la brand-uri de top din industrie, precum Scabal, L. Cerruti, Carnet ș.a.

Alegerea țesăturii este foarte importantă, motiv pentru care consilierii noștri sunt foarte atenți la detalii, plecând de la culoarea părului, a tenului, a staturii, până la culoare ochilor, în așa fel încât rezultatul final să fie pe măsură, iar gama cromatică să se potrivească perfect cu trăsăturile clientului.

Rochii de mireasa personalizate, unice

Pasul 3

Construirea modelului

Odată aleasă țesătura, creionăm împreună modelul final, până la cele mai mici detalii. Clientul își alege tipul și lățimea reverului, numărul și forma buzunarelor, culoarea butonierelor, numărul și culoarea nasturilor, căptușeala și modalitatea de personalizare a produsului, fie inițiale brodate sau numele complet prin serigrafie.

În alegerea fiecărui detaliu, vei primi consiliere în așa fel încât să rezulte un costum impecabil și armonios din punct de vedere vestimentar.

Costume Comanda 04
Costume Comanda 03

Pasul 4

Luarea măsurilor

După stabilirea modelului, începe procesul de măsurare, unde vor fi luate toate măsurile necesare în așa fel încât costumul să îmbrace formele specifice structurii tale. În funcție de înălțimea și proporțiile fiecărui client în parte, se creează un tipar personalizat.

Pasul 5

Prima probă

La prima probă clientul se poate bucura de rodul creației pe care l-am construit împreună. Se realizează ajustările necesare în așa fel încât pentru următoarea întâlnire produsul să fie gata.

Costume Comanda 06
Costume Comanda 05

Pasul 6

Finalizarea comenzii

După prima probă, în cele mai multe cazuri, costumul este gata de purtat. În anumite situații, dacă este necesar și de alte modificări, le putem realiza pe loc dacă clientul are disponibilitate sau stabilim o altă programare.

Croim experiențe cu ATITUDINE!

TESTIMONIALE

Ce spun clientii nostrii

Solicită ofertă

Solicita oferta pentru o rochie de mireasă la comanda si beneficiezi de consiliere personalizată, astfel încât să faci cea mai bună alegere.

Contactează-ne telefonic sau completând formularul.

M3 9969
NEWSLETTER ELITTUDE

Voucher Cadou
10% Reducere

Aboneaza-te la newsletterul ELITTUDE si primesti pe mail un voucher cu 10% reducere la prima comanda.