Rochii de mireasă

O rochie pe comandă înseamnă UNICITATE,  iar asta trebuie să se reflecte, în primul rând, în calitatea produsului și atenția la orice detaliu, astfel încât să poată reda impecabil personalitatea și stilul fiecărei persoane. Fiind ținute premium din categoria de lux, noi realizăm rochiile de la zero, adaptând experiența Elittude preferințelor tale. Iar asta pentru că un astfel de produs reprezintă topul creației vestimentare, afișat în ocazii memorabile.

Rochii de mireasa croite
pentru a-ți remodela corpul și evidenția frumusețea

De ce o rochie de mireasă la comandă?

O rochie pe comandă înseamnă mai mult decât o piesă vestimentară, după cum ziua nunții nu înseamnă doar 24 de ore. Ambele reprezintă întregi experiențe, iar asta le și face atât de speciale. Noi ne amintim de parcă ar fi fost ieri perioada de dinaintea nunții și știm cât înseamnă să ai un partener de încredere în această aventură. Indiferent că ne referim la o rochie de mireasă sau de cununie civilă, îți suntem alături pentru ca tu să te simți formidabil în centrul atenției acestor evenimente. 

O rochie de mireasă pe dimensiunile și forma ta

Ca fiecare experiență, aceasta constă în mai multe etape. Care sunt pașii pe care îi parcurgem în așa fel încât să te bucuri de rochia potrivită dimensiunilor și structurii tale?

Pasul 1

Realizăm o consiliere amănunțită, motiv pentru care lucrăm numai pe bază de programare. În felul acesta, reușim să-ți oferim toată atenția cuvenită. În această etapă îți susținem viziunea prin sfaturi cu privire la gama cromatică potrivită, potențialele modele care îți vor avantaja structura corporală, precum și recomandări în funcție de evenimentul la care vei purta rochia.

Există mai multe tipuri de siluetă. Scopul este să identificăm modelele cele mai potrivite să-ți pună în valoare calitățile, în funcție de tipul siluetei tale.

Consiliere
Alegerea Tesaturii

Pasul 2

Alegerea țesăturii
 
Când optezi pentru o rochie pe comandă, afli că e nevoie de cel puțin 3 vizite la showroom-ul nostru, pentru a fi siguri și tu, și noi că obținem ce vrem. La prima vizită, după consilierea personalizată, vom alege împreună țesătura.
 
În portofoliul nostru avem furnizori de materiale premium din Franța, Italia, Marea Britanie, ș.a. Alegerea țesăturii este un pas important, motiv pentru care consilierii noștri sunt foarte vigilenți. Suntem atenți atât la cele discutate în cadrul primului pas, având grijă ca rezultatul final să se potrivească perfect cu structura ta, dar și ca modelul de țesătură dorit să asigure o rochie pe măsura așteptărilor.

Rochii de mireasa personalizate, unice

Pasul 3

Construirea modelului


Odată aleasă țesătura, creionăm împreună modelul final, până în cele mai mici detalii. Poți alege fiecare element al rochiei, în timpul unei discuții cu noi. În acest demers, vei primi propuneri și consiliere în așa fel încât să obținem o rochie fără cusur.

Construirea Modelului
Luarea Masurilor

Pasul 4

Luarea măsurilor


După stabilirea modelului, începe procesul de măsurare, unde vor fi evaluate toate proporțiile necesare astfel încât rochia să îmbrace formele specifice structurii tale. În funcție de înălțimea și proporțiile pe care le ai, se creează un tipar personalizat, care să te avantajeze și care să transforme rochia ta de nuntă într-un succes.

Pasul 5

Prima probă

La prima probă te poți bucura de rodul creației pe care am construit-o împreună. Au loc, bineînțeles, ajustările necesare, în așa fel încât pentru următoarea întâlnire rochia să fie gata. În funcție de dificultatea modelului final, există posibilitatea necesității mai multor întâlniri, deoarece singurul lucru important este ca rezultatul final să fie unul  de excepție.

Rochii Mireasa Comanda 05
M3 1027 Scaled

Pasul 6

Finalizarea comenzii

După prima probă, în cele mai multe cazuri, rochia este definitivată. În situațiile în care sunt necesare unele modificări, acestea pot fi realizate pe loc, în funcție de disponibilitatea ta. În caz contrar, putem stabili o altă programare la o oră sau dată convenită împreună.

Croim experiențe cu ATITUDINE!

TESTIMONIALE

Ce spun clientii nostrii

Solicită ofertă

Solicita oferta pentru o rochie de mireasă la comanda si beneficiezi de consiliere personalizată, astfel încât să faci cea mai bună alegere.

Contactează-ne telefonic sau completând formularul.