Termeni si conditii

Site-ul de față este proprietatea ALIRA TRUST WORLD S.R.L.., cu sediul în Iași, Strada Sararie 166, , înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/3627/2017, CUI RO34938427, denumită în cele ce urmează ELITTUDE.

Utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru activitațile ce decurg din folosirea site-ului și conținutului acestuia. Răspunderea pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului și conținutului său, ELITTUDE și terților cu care ELITTUDE are încheiate contracte revine în totalitate utilizatorului.

Tot conținutul (incluzând text, imagini, conținut multimedia, dar nelimitându-se la acestea) prezente pe acest site sunt proprietatea intelectuală a ALIRA TRUST WORLD S.R.L.. și a altor terți cu care compania are sau nu încheiate contracte, caz în care este specificat proprietarul de drept al respectivului conținut.

Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera sau utiliza conținutul aflat pe acest site doar în scopuri personale, non-comerciale.

ELITTUDE publică pe site datele complete și corecte de identificare și contact. Prin utilizarea formularului de contact sau utilizarea oricăror alte modalități de contact, utilizatorul sau clientul permite ELITTUDE contactarea sa prin orice mijloc disponibil.

Accesarea site-ului si a informațiilor prezentate în cadrul său se face în mod electronic. ELITTUDE își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor, oricare ar fi natura acestora, exprimate prin mijloacele de comunicare și contact prezentate pe site.

Prin completarea formularului de înscriere la Newsletter utilizatorul sau clientul își exprimă acordul de a primi informări de natură comercială din partea ELITTUDE. Datele colectate de la utilizator sau client se vor folosi în limitele Politicii de confidențialitate.

Utilizatorul sau clientul poate renunța în orice moment la a primi newsletterul folosind linkul de dezabonare situat în footer-ul fiecărui email trimis. ELITTUDE își rezervă dreptul de a selecționa utilizatorii și clienții cărora le trimite newsletter cât și de a elimina din baza de date orice utilizator, chiar dacă acesta și-a exprimat acordul în a primi buletinele informative cu caracter comercial.

Accesul la serviciul de vânzare online le este permis tuturor utilizatorilor. ELITTUDE își rezervă dreptul de a limita accesul utilizatorului la acest serviciu, în baza comportamentului său anterior. Contul creat pe site-ul ELITTUDE este personal și nu poate fi transmis terților.

ELITTUDE publică pe site-ul său informații despre produsele, serviciile, promoțiile și reducerile practicate într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil.

Toate informațiile folosite în descrierea produselor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală, acestea fiind cu titlu de prezentare.

ELITTUDE își rezervă dreptul de a modifica prețurile pentru produsele disponibile pe site fără notificarea prealabilă a utilizatorului sau clientului. Prețul de vânzare este cel valabil în momentul înregistrării comenzii, în limita stocului disponibil. Modificarea prețului de achiziție al produselor dintr-o comandă deja înregistrată este posibilă doar cu acordul părților.

Clientul poate efectua comenzi exclusiv prin intermediul site-ului. Prin finalizarea comenzii clientul declară că toate datele furnizate de acesta în vederea acțiunii de cumpărare sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii și își exprimă acordul în a fi contactat de către ELITTUDE în vederea executării contractului de vânzare la distanță (validarea comenzii plasate, stabilirea detaliilor de livrare).

ELITTUDE poate denunța unilateral comanda plasată de către client, fără nicio obligație ulterioară și fără posibilitatea celeilalte părți de a pretinde daune-interese în cazul în care datele furnizate de către utilizator sau client sunt incomplete sau incorecte, activitatea utilizatorului sau clientului poate produce daune de orice natură pentru ELITTUDE sau fără nicio justificare.

ELITTUDE va include în fiecare colet expediat către client toate documentele necesare care atestă achiziționarea produselor.

Transportul produselor se efectuează prin metodele descrise în pagina Livrarea Comenzilor.

ELITTUDE nu garantează disponibilitatea pe stoc a unui produs expus spre vânzare pe site, dar depune toate eforturile ca produsele afișate în magazinul online să fie disponibile spre achiziție utilizatorilor site-ului.

ELITTUDE oferă posibilitatea de retur a produselor, conform Termenilor și Condițiilor de Retur.

Preturile produselor contin TVA.

Frauda

www.elittude.com nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Contul bancar IBAN se va solicita doar prin intermediul Formularului de Retur.

Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

www.elittude.com declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele www.elittude.com.

Clientul sau Membrul va informa www.elittude.com asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

 www.elittude.com nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

Comunicarile realizate de catre www.elittude.com prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau al www.elittude.com, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre www.elittude.com catre Membru / Client

de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre www.elittude.com catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

Limitare de responsabilitate

www.elittude.com nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre www.elittude.com violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii www.elittude.com, conform detaliilor de contact, astfel incat www.elittude.com sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

www.elittude.com nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al www.elittude.com.

www.elittude.com nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

www.elittude.com este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat alwww.elittude.com, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

www.elittude.com nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;

serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la bannere de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe site si/sau pe pagina de Facebook/Instagram a companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de www.elittude.com de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe site, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale companiei (sunt disponibile pentru vanzare).

 Forta majora si cazul fortuit

 Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

 Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

Litigii

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre www.elittude.com Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si www.nyottebrand.com se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si www.elittude.com sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul www.elittude.com, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Dispozitii finale

www.elittude.com isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, www.nyottebrand.com nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

www.elittude.com isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Pentru contactat folositi adresa de email: contact@elittude.com